Xiaojingao industrijska zona, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[email zaštićen]

EN

Ninja kurs

Amirplay

Ninja kurs

Opis

Ninja Breakout je najizazovnije funkcionalno područje u trampolin parku, a njegov koncept potiče od takmičarskog rijalitija "American Ninja Warrior", koji se sada razvio u potpuno novi sport. Projekat uglavnom ima torbu od spužve, viseća vrata, most za hodanje, plutajući most, prsten za ruke, prsten za noge, tobogan, šipku za ljuljanje, visok čvor, mrežu za penjanje, uže za ljuljanje, gredu za ravnotežu, ljestve i druge funkcionalne predmete, zabavan i izazovan set testova trčanja, skakanja, penjanja i ravnoteže kao jedan od fitnes projekata zabavnog tipa


Kako igrati

Igrači kroz trčanje, skakanje, penjanje, balansiranje i druge radnje kroz sve projekte redom, i na kraju dođu do kraja pritisnite dugme za zaustavljanje vremena. Najbrži igrač kroz vremenski rekord će biti zabilježen na semaforu, kako bi ostali igrači mogli izazvati. Više igrača će biti izazvano naizmjence i pobijedit će onaj s najkraćim vremenom.


Vrednosni značaj

Vježba koordinacije cijelog tijela, može vježbati prsne mišiće, mišiće leđa, trbušne mišiće i snagu mišića udova. U procesu probijanja kako bi stekli razna iskustva kao što su uzbuđenje, uspjeh, neuspjeh, mogu obogatiti svoja osjećanja i iskustva. Vježbajte igračevu hrabrost, pojačajte samopouzdanje i strateško razmišljanje, upornost i odlučnost da postignete cilj. Iskoristite zabavu za postizanje sportske kondicije, trening veličine mišića šaka i stopala snažnih i snažnih, fizičke snage od običnih ljudi.


Sigurnosni saveti

Zabranjeno je povlačenje drugih igrača tokom takmičenja.


održavanje

Osoblje trampolina parka treba redovno održavati i testirati svu zabavnu opremu i redovno je održavati u skladu sa pravilima održavanja, a eventualni problemi ili oštećenja treba da se poprave i zamene na vreme.

Pogledajte sve fotografije
Zašto izabrati nas
  • Competitive Savings
  • In-house dizajnerski tim
  • Pro installation
  • Dobijte pomoć za finansiranje

Želite li saznati više o području za skokove?

Pozovite:+86-15858526929
Postavite svoje pitanje
Povezane teme
molim te
ostaviti
poruka
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt