Xiaojingao industrijska zona, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[email zaštićen]

EN

Slobodno područje za skok

Amirplay

Slobodno područje za skok

Opis

Uglavnom za početnike i djecu, igrači mogu jednostavno završiti dovršetak kao što je skok u leđa, skok sa sjedišta i drugi pokreti, uz vodstvo profesionalnog trenera

Besplatno područje za trampolin, uključujući trampolin za nagib, platformu za poskakivanje i druge funkcije za testiranje fizičkih funkcija ljudi u zraku. Područje je široko upotrebljivo i može se koristiti za razne velike grupne aktivnosti kao što su igre roditelja i djece, Tai Chi kursevi, kursevi aktivnosti itd.


bezbjednost

1. Pouzdan materijal: jaka i meka prostirka za slijetanje. PVC koža potvrđuje EN71-2/-3, meka pena potvrđuje GB/T 8332-2008, izdržljiva opruga potvrđuje GB/T 1222-200

Materijali su netoksični i ekološki prihvatljivi. Korišteni materijali trebaju imati određeni stepen stabilnosti kako bi se izbjeglo stvaranje zagađivača zbog promjena u vanjskom okruženju, kao što su temperatura i vlažnost, tokom rada parka.

2. Znak sa sigurnosnim uputstvima za trampolin park, treba postaviti na uočljiv ulaz u trampolin salu, a u prostoru aktivnosti u svakom odgovarajućem poligonu postaviti znak za sigurnosna uputstva.

3. Pravovremeno podsjetiti i zaustaviti trampolin park igrače koji se ne pridržavaju pravila preventivnog ponašanja

4.Svo osoblje, patrola u cijelom trampolin parku, dobro obavi posao sigurnosne provjere.


održavanje

Trampolinu je potrebno redovno održavanje, kako na dnu tako i na vrhu. Rukovalac mora redovno provjeravati opruge na oštećenja. Opruge ispod trampolina takođe treba redovno provjeravati.

Osoblje trampolina parka treba redovno održavati i testirati svu zabavnu opremu i redovno je održavati u skladu sa pravilima održavanja, a eventualni problemi ili oštećenja treba da se poprave i zamene na vreme.


Pogledajte sve fotografije
Zašto izabrati nas
  • Competitive Savings
  • In-house dizajnerski tim
  • Pro installation
  • Dobijte pomoć za finansiranje

Želite li saznati više o području za skokove?

Pozovite:+86-15858526929
Postavite svoje pitanje
Povezane teme
molim te
ostaviti
poruka
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt