Xiaojingao industrijska zona, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[email zaštićen]

EN

Projekti električnih igranja

Amirplay

Projekti električnih igranja

Ovo područje je uglavnom izgrađeno sa svim vrstama električnih igračaka za igru ​​djece, kao što su kokosovo drveće, gusarski brodovi, mali vrtuljak i bazen s okeanskim loptama. U ovom prostoru nema osjećaja ograničenja malih prostora, gdje djeca mogu juriti i igrati se do mile volje, a i druge električne igračke mogu pustiti djecu da se veselo igraju.


bezbjednost

Uvjerite se da je proizvod savršen završne obrade bez oštrih predmeta, tvrdih predmeta i drugih stvari koje mogu lako nanijeti štetu djeci.

Zabranjeno je penjanje i povlačenje zaštitne mreže.


Sigurnosna lista redovnih provjera

da li je sigurnosni kanal i kanal za požar otvoren. 

nema nakupljanja zapaljivih i eksplozivnih ostataka.

 da li u blizini postoje opasnosti od požara, ne postavljajte kamine, električne grijalice i drugu opremu za grijanje pored sprava za dječju igru.

da li ožičenje opreme za elektrifikaciju stari, potencijalni problemi kratkog spoja.

Ostali sigurnosni zahtjevi, oprema za zabavu treba postaviti sigurnosne znakove na potrebna mjesta i upadljiv položaj. Sigurnosni znakovi su podijeljeni u četiri vrste, kao što su znakovi zabrane (crveni), znakovi upozorenja (žuti), znakovi za upute (plavi), znakovi upozorenja (zeleni). 


održavanje

Prije svega, morate osigurati da je sama oprema čista i uredna, da li ima krhotina ili prašine unutar i na dnu opreme, ako postoji, uklonite je. 

Po hladnom vremenu, plastične dijelove treba provjeriti na starenje i lomove.

Električna oprema treba uvijek provjeriti da li je potrebno dodati ili zamijeniti mazivo, posebno sistem tlaka ulja može direktno utjecati na normalan rad opreme, a sistem zračnog tlaka treba provjeriti da li su kompresor zraka i otvori za ulaz i izlaz cilindra blokirani. 

Električna oprema obratiti pažnju na aspekt ožičenja, mora insistirati na obavljanju sedmične provjere strujnog kola, zamijeniti stare dijelove i ožičenje, riješiti sigurnosne opasnosti. 

                       

Pogledajte sve fotografije
Zašto izabrati nas
  • Competitive Savings
  • In-house dizajnerski tim
  • Pro installation
  • Dobijte pomoć za finansiranje

Želite li saznati više o području za skokove?

Pozovite:+86-15858526929
Postavite svoje pitanje
Povezane teme
molim te
ostaviti
poruka
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt