Xiaojingao industrijska zona, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[email zaštićen]

EN

Zona zakucavanja

Amirplay

Zona zakucavanja

Opis

Zakucavanje na velikim visinama, korištenjem sile odbijanja indoor trampoline da skoči loptu u koš, lako se transformiše u fensi prostor za zakucavanje majstora zakucavanja: ispuniti želje svih navijača koji žele da zakucaju, ali nisu u stanju da to učine.


Značenje zakucavanja na trampolini

To je sveobuhvatan sport na trampolinu koji integrira snagu, vještinu, taktiku i zabavu, uvelike obogaćuje obrasce trampolina. uvelike obogaćuje šablone trampolina.

Ne samo da nasljeđuje tradicionalnu košarku, već i probija tradicionalni način igre.

Uz dodatak elastičnosti trampolina, igrači mogu raditi šta god žele poput tigra.

Izvođenje svih vrsta zakucavanja može do maksimuma pokazati vitalnost i slobodu igrača.


Struktura zakucavanja na trampolinu

Područje trampolinske kante sastoji se od trampolinske površine, trampolinske površine i čeličnog okvira trampolina između opružnog spoja je popločan mekim vrećama kako bi se spriječile ozljede. Jedan kraj trampolinske mrežaste podloge je postavljen prema deci, a odrasli sportisti su postavljeni sa dva košarkaška okvira različite visine.

Cijelo područje za zakucavanje na trampolinu je ograđeno zaštitnom mrežom visokom 1.2 m koja osigurava da neće biti izbačena izvan sigurnosnog područja


Sigurnosni saveti

Pazite da ne objesite cijelu osobu na korpi cijelo vrijeme. Samo jedna osoba može stajati na trampolini u isto vrijeme. Nemojte skakati naprijed-nazad između susjednih trampolina


održavanje

Osoblje trampolina parka treba redovno održavati i testirati svu zabavnu opremu i redovno je održavati u skladu sa pravilima održavanja, a eventualni problemi ili oštećenja treba da se poprave i zamene na vreme.

Pogledajte sve fotografije
Zašto izabrati nas
  • Competitive Savings
  • In-house dizajnerski tim
  • Pro installation
  • Dobijte pomoć za finansiranje

Želite li saznati više o području za skokove?

Pozovite:+86-15858526929
Postavite svoje pitanje
Povezane teme
molim te
ostaviti
poruka
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt