Xiaojingao industrijska zona, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[email zaštićen]

EN

Istražite Play projekte

Amirplay

projekti za dječje istraživanje

Dječji razvojni trening osmišljen je prema karakteristikama djece, kroz naučnu trodimenzionalnu kombinaciju formira novu generaciju dječjih aktivnosti centra za zabavu, sport, edukaciju, fitnes u cjelini. Velika većina djece voli bušiti, penjati se, klizati, kotrljati se, tresti, ljuljati, skakati, tresti se, a većina ove vrste razvojnog treninga djece sastoji se od ukrštanja projekta koji se postavlja u vertikalni prostor i gradi raznovrsnost. različitih poteškoća, super uzbudljivih nivoa, tako da djeca iskuse visinsko penjanje, osjećaju uzbuđenje prelaskom prepreka. Izbrišite dječiju volju, izazovite sami sebe i stimulirajte potencijalno područje razvoja djece. Uglavnom pogodno za djecu i adolescente od 4-15 godina.


bezbjednost

Uvjerite se da je proizvod savršen završne obrade bez oštrih predmeta, tvrdih predmeta i drugih stvari koje mogu lako nanijeti štetu djeci.

Zabranjeno je penjanje i povlačenje zaštitne mreže.


Sigurnosna lista redovnih provjera

da li je sigurnosni kanal i kanal za požar otvoren. 

nema nakupljanja zapaljivih i eksplozivnih ostataka.

 da li u blizini postoje opasnosti od požara, ne postavljajte kamine, električne grijalice i drugu opremu za grijanje pored sprava za dječju igru.

da li ožičenje opreme za elektrifikaciju stari, potencijalni problemi kratkog spoja.

Ostali sigurnosni zahtjevi, oprema za zabavu treba postaviti sigurnosne znakove na potrebna mjesta i upadljiv položaj. Sigurnosni znakovi su podijeljeni u četiri vrste, kao što su znakovi zabrane (crveni), znakovi upozorenja (žuti), znakovi za upute (plavi), znakovi upozorenja (zeleni). 


održavanje

Prije svega, morate osigurati da je sama oprema čista i uredna, da li ima krhotina ili prašine unutar i na dnu opreme, ako postoji, uklonite je. 

Po hladnom vremenu, plastične dijelove treba provjeriti na starenje i lomove.

Električna oprema treba uvijek provjeriti da li je potrebno dodati ili zamijeniti mazivo, posebno sistem tlaka ulja može direktno utjecati na normalan rad opreme, a sistem zračnog tlaka treba provjeriti da li su kompresor zraka i otvori za ulaz i izlaz cilindra blokirani. 

Električna oprema obratiti pažnju na aspekt ožičenja, mora insistirati na obavljanju sedmične provjere strujnog kola, zamijeniti stare dijelove i ožičenje, riješiti sigurnosne opasnosti. 

                       

Pogledajte sve fotografije
Zašto izabrati nas
  • Competitive Savings
  • In-house dizajnerski tim
  • Pro installation
  • Dobijte pomoć za finansiranje

Želite li saznati više o području za skokove?

Pozovite:+86-15858526929
Postavite svoje pitanje
Povezane teme
molim te
ostaviti
poruka
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt